Brza dostava na kućnu adresu do 90min.
Minimalni iznos za kupovinu 2000din.
Cena dostave 299din

Politika kuće

Korisnik internet stranice www.kucnadostava.rs  koji je prihvatio Uslove korišćenja objavljene od strane vlasnika web sajta, dobija neekskluzivno, neprenosivo pravo korišćenja web sajta. Korišćenjem ovih Internet stranica izjavljujete da ste upoznati i saglasni sa ovde iznesenim uslovima korišćenja i pravilima. Ukoliko se sa istima ne slažete i ne prihvatate ih, molimo Vas da napustite ove veb stranice.

Kucnadostava.rs  zadržava pravo da uskrati pravo korišćenja web sajta www.kucnadostava.rs svakom Korisniku bez navođenja razloga kao i da vrši izmene uslova korišćenja bez prethodnog obaveštavanja Korisnika. Korisnik putem Internet stranice www.kucnadostava.rs ne sme objavljivati bilo šta nezakonito, uvredljivo, vulgarno, oglašavati se i nuditi nečije proizvode i usluge bez prethodnog odobrenja kucnadostava.rs.

Ako kucnadostava.rs proceni da je bilo kakav sadržaj koji korisnik postavi neprikladan u bilo kom smislu, može ga ukinuti bez dodatnog obaveštavanja i pojašnjavanja.

Odricanje od odgovornosti

Informacije koje se nalaze na ovom web sajtu  www.kucnadostava.rs i kompanijama koje su povezane sa www.kucnadostava.rs,  trećim licima prikupljene su sa najvećom mogućom pažnjom. Ne možemo, međutim, da jemčimo za celovitost i tačnost informacija.  www.kucnadostava.rs ne preuzima odgovornost za eventualne greške u sadržaju ovog web sajta koji je formiran na osnovu informacija koje je dobio od svojih dobavljača. Kvalitet proizvoda koji su prikazani na sajtu su odgovornost njihovih proizvođača i  van su kontrole www.kucnadostava.rs. Ne dovodeći ni na koji način u pitanje nijednu zakonsku obavezu da ispravi reklamacije na isporučeni proizvod www.kucnadostava.rs ne snosi odgovornost za kvalitet i dugotrajnost proizvoda objavljenih na svom web sajtu.

Svaki korisnik je isključivo odgovoran za nabavku i održavanje svoje računarske opreme, uključujući celokupan hardver i softver koji poseduje i koji koristi, kao i drugu opremu potrebnu za pristup i korišćenje internet stranice www.kucnadostava.rs, isto tako samostalno snosi i sve troškove vezane za to. www.kucnadostava.rs  isključuje svaku odgovornost za bilo kakva oštećenja opreme i drugih stvari krajnjeg korisnika koja eventualno mogu nastati kao posledica korišćenja internet stranice www.kucnadostava.rs.

Kada korisnik objavi neki komentar na stranicama www.kucnadostava.rs,  automatski dobija pravo izmene i objavljivanja komentara bilo u tom ili izmenjenom obliku. www.kucnadostava.rs  ima pravo da bilo kada raskine poslovnu vezu sa bilo kojim svojim korisnikom. U slučaju da korisnik ne poštuje propisane uslove ili ga www.kucnadostava.rs iz određenih razloga smatra neprihvatljivim, www.kucnadostava.rs ima pravo da ukine i njegove lozinke i račune.

Korisnik izričito izjavljuje da neće smatrati odgovornim www.kucnadostava.rs, odgovorne osobe, zaposlene i agente prodaje za naknadu eventualne štete i troškova, uključujući i troškove pravnog zastupanja, a koji bi mogli da nastanu korišćenjem internet stranice www.kucnadostava.rs od strane korisnika.

Stranice ovog web sajta sadrže linkove (hiperlinkove) za druge veb sajtove kojima upravljaju treća lica i čiji sadržaj nije poznat www.kucnadostava.rs. www.kucnadostava.rs samo olakšava pristup takvim web sajtovima i ne snosi nikakvu odgovornost za njihov sadržaj. Jedina svrha naših linkova do web sajtova trećih lica jeste da vam olakša snalaženje na internetu. Izjave na stranicama do kojih ti linkovi vode nisu naše izjave. Izričito odbacujemo vezu sa sadržajem stranica trećih lica do kojih vode linkovi naznačeni na našem web sajtu. Pre svega ne preuzimamo odgovornost ni za kakvo kršenje zakonskih odredaba ili povredu prava trećih lica na tim stranicama.

www.kucnadostava.rs ne snosi odgovornost za kršenje autorskih prava, robnih žigova ili druge intelektualne svojine ili ličnih prava na stranicama do kojih vodi neki hiperlink.

U slučaju porudžbine ili bilo kakvog drugog pravnog posla u vezi sa nekom transakcijom, ugovor se sklapa isključivo između korisnika i vlasnika odgovarajućeg web sajta, ili između stranke koja robu nudi ili lica koje je zastupa a ni u kom slučaju između www.kucnadostava.rs i korisnika. Molimo vas da uzmete u obzir opšte poslovne uslove ponuđača na veb sajtu do koga vodi hiperlink.

Proizvodi prikazani na ovom internet web sajtu primeri su proizvoda koji se mogu dobiti.  www.kucnadostava.rs ne garantuje da se proizvodi koji su prikazani na sajtu mogu uvek dobiti.